RizVN Login

SIMON C.

Fitnes sem začel obiskovati zaradi bolečin v križu. Odlašal sem dolgo, ker mi fitnes ni bil ravno najbolj priljubljen. Na koncu sem se le odločil, da poizkusim. Lahko rečem, da je bila to ena boljših odločitev v mojem življenju. Že po prvem srečanju z Boštjanom sem dobil dober občutek, pričakoval sem sestanek na hitro, na koncu mislim, da sva se z Boštjanom sproščeno pogovarjala kakšnih 40 minut. Vzel si je čas in poslušal moje želje in težave in tak je njegov pristop tudi kasneje.
Začetki so bili precej težki, ker sem bil res iz forme. Boštjan je sestavil primerne treninge in stopnjeval težavnost vaj postopoma, ko je videl da zmorem več. Vse si je tudi redno zapisoval in napredek je bil viden. Malo po malo se je začelo poznati tudi na bolečini in po recimo 6 mesecih vadbe sem prvič po nekaj letih lahko legel na hrbet brez bolečin v križu. Boštjan je pri svojem delu izjemno profesionalen, ima ogromno znanja in vidi se, da mu je to delo pisano na kožo. Skrbi, da se vaje ne ponavljajo preveč, da je trening zanimiv in efektiven. Če si kašen dan neprespan ali se slabše počutiš, prilagodi trening temu primerno. Vedno pazi, da gibe in vaje pravilno izvajaš in te prijazno popravi ter pokaže, kako mora vaja biti izvedena. Fitnes sem si vedno predstavljal le kot uteži in naprave, kar me je presenetilo pri Boštjanu, je koliko raznih elementov in vaj vključi v trening, ki niso le uteži in naprave. Odprl mi je obzorje za drugačne načine vadbe. Pri meni osebno je večina treninga z lastno težo, elastike, TRX itd, seveda tudi uteži in naprave, ko se dela bolj na moči. Presenetilo me je tudi, da se dela vedno vaje za celo telo, kar meni osebno ustreza. Tak tip vadbe se na dolgi rok pozna, na postavi, na podobi in na počutju.

Jaz sem našel način vadbe, ki mi ustreza in si ne predstavljam več tedna brez vadbe.Sicer pa popolnoma prilagodi trening željam stranke. Boštjan mi naredi tudi program vadbe za na dopust, enostavne a učinkovite vaje, ki jih lahko tudi sam delaš kjerkoli. Včasih prilagodi vadbo tudi glede na dejavnosti, ki jih dodatno opravljaš, recimo pozimi, ko smučam delava vaje za smučanje itd. Včasih se naredi tudi le vaje za raztezanje, ko si zaželim tega. Poleg vsega tega se Boštjan posveti tudi prehrani, pozna kako deluje metabolizem in moram reči, da so njegovi nasveti dejansko delovali. To niso diete ampak se lahko je veliko in dobro, le prave sestavine moraš izbrati. Končni rezultat vsega tega je boljše počutje, manj bolečine v križu, boljša postava, izboljšana kvaliteta življenja nasploh. Predvsem pa sem preko Boštjanovega načina vadbe dobil motivacijo za gibanje, ki me bo spremljala tudi naprej. Boštjan je preprost, vesten, človek z srcem, ima veliko znanja in je profesionalen pri svojem delu. Vedno ti pomaga tudi pri različnih drugih fizičnih težavah z mnenji in predlogi kako izboljšati problem.
Skratka zame je to bila ena boljših investicij. Aja pa še to ... vadbe začenjam ob 6 zjutraj :) tako da mi ostane še cel dan za ostalo.
Boštjan seveda vstane tudi tako zgodaj, v bistvu še prej ... in je že zgodaj dobre volje ;)

SImon C., Ljubljana

 
Poglejte vsa mnenja strank

Obvestilo

 Vsi registrirani uporabniki boste:

  • videli vse recepte
  • videli vse fit novičke
  • lahko komentirali prispevke
  • lahko postavljali vprašanja in komentarje pri člankih in receptih

vt shop

E-novice

knjiga_dr_jaz

Vzemi življenje v svoje roke!


 

knjiga 100 odstotno fit medium

 

vt_book

Registrirajte se in prejmite
BREZPLAČEN izvod knjige.

Da, dovolim uporabo piškotkov, saj bo s tem prikaz spletne strani zanesljivejši. Več o piškotkih