RizVN Login

URŠKA KOKELJ

Sem tip človeka, ki potrebuje svoj mir v že tako natrpanem urniku življenja polnih vzponov in padcev. Zato me nikoli niso privlačili veliki fitnes centri, kjer je polno gneče in vsak trenira po svoje in čaka na prosto mesto na trenežerju, se pogovarja, malo trenira ... in ura mine brez učinka...

Boštjan mi je fitnes predstavil na drugačen način. V njegovem fitnes centru sem našla svoj mir. Treniraš individualno ali v paru, med uro se ti popolnoma posveti in te na sproščen način preganja, da pravilno izvedeš vaje. Njegov center je res osebni center prijetnega vzdušja. Imaš svoj program, ki je namenjen le tebi in tvojim željam. Speljan je vedno z dobro voljo, nasmehom in energijo, ki te dvigne. Po treningu se počutiš super. Je trening za dušo in telo.  Najboljše pa je, da ima velik učinek tudi na svoje telo. Postava postaja takšna, kot si najbolj želiš.

Fitnes mi je zlezel pod kožo in postal del mojega življenja. Pomaga mi lažje prebroditi vse težke trenutke v življenju in mi izboljšati samopodobo. Brez Boštjana pa to ne bi uspelo. Je res top trener in človek. Toplo priporočam vsakemu, ki si želi nekaj narediti zase in si izboljšati način življenja.

Urška Kokelj, Domžale

 
Poglejte vsa mnenja strank

Obvestilo

 Vsi registrirani uporabniki boste:

  • videli vse recepte
  • videli vse fit novičke
  • lahko komentirali prispevke
  • lahko postavljali vprašanja in komentarje pri člankih in receptih

vt shop

E-novice

knjiga_dr_jaz

Vzemi življenje v svoje roke!


 

knjiga 100 odstotno fit medium

 

vt_book

Registrirajte se in prejmite
BREZPLAČEN izvod knjige.

Da, dovolim uporabo piškotkov, saj bo s tem prikaz spletne strani zanesljivejši. Več o piškotkih