RizVN Login

ANDREJ Z.

Boštjana mi je kot osebnega trenerja in strokovnjaka za zdrav način prehranjevanja svetovala sestra. Svet je majhen in izkazalo se je, da moj najboljši prijatelj še iz mladosti že nekaj let trenira pod Boštjanovim vodstvom.

Pred odločitvijo, da se povežem z Boštjanom, sem v dobrih šestih mesecih shujšal za 17 kg (na 73 kg pri 180 cm višine), in sicer z drastičnim znižanjem vnosa kcal. Telesno aktiven nisem bil že leta (razen zadnjih nekaj mesecev samostojnega hujšanja), in ker sem se približeval štiridesetim, je bil že čas, da nekaj naredim zase in spremenim nezdrav življenjski slog. Zdaj ko več vem o zdravem načinu prehranjevanja, sem ugotovil, da sem hujšal nezdravo.

Boštjan ima ogromno znanja o raznolikih načinih vadbe in prehrane ter je tudi sam avtor številnih člankov in več knjig. Vedno je na tekočem z dogajanjem s področja strategij vadbe in zdravega načina prehranjevanja. Cilje, ki sem si jih zadal, ko sem začel trenirati pod Boštjanovim vodstvom, sem dosegel že v nekaj mesecih in zdi se mi, da sem jih zdaj že dobro presegel (ocenjujem, da vsaj za 2 leti). Ugotavljam, da so Boštjanove dolgoletne izkušnje, ki jih je pridobil tudi kot tekmovalec v fitnesu, res izjemne. Popolnoma mu zaupam in mi ni treba biti v dvomih ob poplavi informacij s področja vadbe in prehrane. Boštjan me vsakokrat budno spremlja od začetka do konca treninga, za kar sem mu zelo hvaležen, in rezultat je očiten. Prav tako sva stalno v stiku glede moje prehrane, vedno mi je na voljo za nasvet ali pa le mnenje, kar še posebno cenim.

Andrej Z., Ljubljana

 
Poglejte vsa mnenja strank

Obvestilo

 Vsi registrirani uporabniki boste:

  • videli vse recepte
  • videli vse fit novičke
  • lahko komentirali prispevke
  • lahko postavljali vprašanja in komentarje pri člankih in receptih

vt shop

E-novice

knjiga_dr_jaz

Vzemi življenje v svoje roke!


 

knjiga 100 odstotno fit medium

 

vt_book

Registrirajte se in prejmite
BREZPLAČEN izvod knjige.

Da, dovolim uporabo piškotkov, saj bo s tem prikaz spletne strani zanesljivejši. Več o piškotkih