RizVN Login

EMIR MAŠIČ

 

Moja rekreacija poteka že več let v fitnesu, kjer pa je vadba po toliko letih postala malce nezanimiva, zato sem začel iskati drugačno, morda zanimivejšo in pa predvsem aktivnejšo obliko vadbe.

V fitnes centru, kamor sem hodil, me nobeden od trenerjev ni posebej navdušil, zato sem vedel, da bom primoran poiskati koga drugega.

Na srečo so bili vmes posredniki  – znanci, prijatelji, ki so k Boštjanu že hodili, jaz pa sem ga na videz že poznal in sem vedel, da je on res poseben, saj sem ga kot trenerja že uspel videti v enem izmed fitnes centrov, v katerega sem nekdaj zahajal, pa tudi nekajkrat mi je kolegialno in z velikim posluhom prišel naproti in dal kakšen nasvet. To sem cenil in zdel se mi je strokoven, izkušen ter iskren človek in trener.

Pot naju je nesla naprej, po letu dni pa sva se zopet srečala in odločil sem se, da se bom udeležil programa in treningov pri njemu. Pri tem mi je bil vzpodbuda  prijatelj, pri katerem sem videl napredek,  ko je vadil (in še vadi) pri Boštjanu, kar me je le še dodatno motiviralo.

Pri Boštjanu treniram dobre 3 mesece in v tem času sem pridobil različne izkušnje in napotke, predvsem pa akcijo in s tem napredek v moči, kondiciji, celotni gibčnosti in stabilizaciji telesa ter še dodatni osebni motiviranosti. Tako da, ko pride čas za trening, se ga izjemno veselim in nestrpno čakam, kdaj bo naslednji.

Treningi pri Boštjanu so enostavno fajn, ker so drugačni, inovativni, strokovni in pa predvsem učinkoviti. Boštjan te ves čas nadzira, saj vadba poteka z lastno težo in pripadajočimi pripomočki.

Vsekakor Boštjana zelo priporočam, saj vem in vidim, da z vsako stranko doseže zastavljene cilje.


Emir Mašič, Ljubljana


Poglejte vsa mnenja strank

Obvestilo

 Vsi registrirani uporabniki boste:

  • videli vse recepte
  • videli vse fit novičke
  • lahko komentirali prispevke
  • lahko postavljali vprašanja in komentarje pri člankih in receptih

vt shop

E-novice

knjiga_dr_jaz

Vzemi življenje v svoje roke!


 

knjiga 100 odstotno fit medium

 

vt_book

Registrirajte se in prejmite
BREZPLAČEN izvod knjige.

Da, dovolim uporabo piškotkov, saj bo s tem prikaz spletne strani zanesljivejši. Več o piškotkih