RizVN Login

MATEJ LISJAK

Boštjana sem spoznal, ko sem začel obiskovati fitnes Sokol Vič.

Kot večina laikov sem začel trenirati sam, ter opazoval ljudi okoli sebe, predvsem tiste, ki naj bi nekaj znali. Seveda sem delal veliko napačnih gibov in narobe izbiral zaporedje vaj.

Boštjan je na fitnesu izstopal saj je bilo videti ta tak način treninga ne more izvajati vsak. Vedno se mi je zdelo nemogoče v 1h ali manj narediti trening, ki popolnoma izmuči telo oz. tisto skupino mišic, za katero si izvajal vaje.
Na začetku sem ga imel kar na neki razdalji, a vedno so se mi porajala številna vprašanja. Za spremembo od drugih, je to oseba, ki si zasluži naziv »osebni trener«, saj je dostopen prav za vse. Ne glede na starostno skupino, težavo in čas, ti poizkuša odgovoriti na vsa zastavljena vprašanja in to kar brezplačno. V tebi išče tisto motivacijo, ki še sam ne verjameš , da obstaja.

Ker je moja postava malo bolj zakomplicirana, sem bolj suhljat, sem se odloči za strokovno pomoč.
Po krajšem posvetu mi je Boštjan prinesel obsežen vprašalnik, ki sem ga izpolnil in tako mi je lahko sestavil program treninga in prehrane.
Tako danes treniram sam, vendar ne delam več napak kot večina obiskovalcev, ki trenirajo skozi celo leto enako.  Zato ostajam ves čas v kontaktu z Boštjanom, saj ga še vedno sprašujem za nasvete in vsake toliko časa mi spremeni plan prehranjevanja in treninga, saj je to glavnega pomena za napredek.
Telo se mi je zelo spremenilo in zato se lahko zahvalim samo eni osebi, Boštjanu.

Hvala
Matej Lisjak, Ljubljana

Poglejte vsa mnenja strank

Obvestilo

 Vsi registrirani uporabniki boste:

  • videli vse recepte
  • videli vse fit novičke
  • lahko komentirali prispevke
  • lahko postavljali vprašanja in komentarje pri člankih in receptih

vt shop

E-novice

knjiga_dr_jaz

Vzemi življenje v svoje roke!


 

knjiga 100 odstotno fit medium

 

vt_book

Registrirajte se in prejmite
BREZPLAČEN izvod knjige.

Da, dovolim uporabo piškotkov, saj bo s tem prikaz spletne strani zanesljivejši. Več o piškotkih