RizVN Login

PETER K.

Osebnega trenerja Boštjana sem najel za treniranje v fitnesu, ker sem pričakoval, da bo s svojim znanjem in izkušnjami še najbolje svetoval. Po dolgotrajnem premoru zaradi poškodb, sem želel ponovno okrepiti svoje telo.. Bila je motivacija in še je.
Tako sva začela sodelovati pred približno enim letom, kjer imava 2 x na teden treninge v fitnesu za pridobivanje vzdržljivosti in mišične mase celega telesa.
Čeprav rezultati niso vidni kar takoj, pa na svojem telesu opazim napredek in sicer v tem času sem izgubil cca 2 kg maščobe. Na račun slednje pa pridobil cca 2 kg čiste mišične mase, mogoče še več.
Pri tem povem, da nisem imel nikoli prekomerne teže (debel), vseeno je moja navidezno "dobra" postava imela nabrano maščobo, ki se je zmanjšala odkar treniram pod Boštjanovim strokovnim vodenjem.
Treningi so relativno naporni in prav je tako, če želim napredovati in tak je moj namen, da bo moje telo bolj vitalnega videza.
Pred vsako vajo z utežmi, trenažerjih ali drugimi športnimi rekviziti, Boštjan nazorno pokaže in po potrebi večkrat ponovi vajo saj je pri posamezni pravilni izvedbi potrebno upoštevati več detaljev. Sproti me popravlja, da je izvedba vaje maksimalno učinkovita.
Saj kot pravi Boštjan so detajli pri izvedbi pomembni za kakovosten trening.
Pri tem je pomembno tudi, da nimam nikoli bolečin po treningu. Prej, ko sem vadil sam, so bile pogoste bolečine zaradi nepravilne izvedbe in drže telesa med vadbo (npr. bolečine v ledveni hrbtenici itn.).
Prav tako mi svetuje pri izbiri kakovostnih živil pri prehranjevanju.
Rezultati pridobivanja boljšega videza mojega telesa so doseženi na podlagi treniranja pod vodstvom odličnega trenerja Boštjana in ga ocenjujem z oceno 10/10.
Če ste v dilemi katerega osebnega trenerja fitnesa izbrati, priporočam Boštjana!

Peter, Ljubljana

 
Poglejte vsa mnenja strank

BARBARA C.

Pred dobrim letom in pol mi je Boštjan prekrizal pot življenja. K zdravi prehrani spada tudi gibanje. Baje :). Prvo, uvodno srečanje je potekalo kot verjetno povsod. Kaj bi, kaj ješ, mere telesa (uff)... Malo rezervirana sem zacela hoditi na treninge, saj imam od prej izkušnje tipa "ja, na kolo pejte za 20 min" in trener izgine. "No, tele vaje tako delajte 3 kroge, 12 ponovitev" in potem s pol očesa preverja kako pridno in prav delam.
No, pri Boštjanu se nisem uspela nič švercat ze od samega začetka. Vsak milimeter napačne drže, giba je takoj popravil in dobre volje popravljal cel trening...no, cele treninge. In ko me je kdaj kaj zabolelo (rama, križ, koleno... na pol kripelj ja) in sem vsa vesela to povedala, misleč da bo konec treninga, je Boštjan takoj našel alternativo z enakim učinkom a ne bolečim izvajanjem. Presenetila me je njegova srčnost in iskanje rešitev za težave, ki me pestijo. Njegova odprtost za alternative je neverjetna. In ker sem odprta za te stvari tudi sama, sem navduseno poslušala vsa njegova nova znanja in vedenja. In seveda tudi sama preizkušala, seveda z Boštjanovim back up-om. In ponovno, njegova srčnost in zavzetost nimata meja. Vsi njegovi varovanci smo vedno nekje v njegovih mislih. S širjenjem svojih obzorij, preizkušanjem na sebi in glede na rezultate, vedno svetuje in išče rešitve za nas. Od glavobolov, do nespečnosti in vse kar je vmes.
Preveč pozitivnih stvari je. Če bi želela vse napisati, bi verjetno lahko izdala knjigo, Oda Boštjanu.
Pri njem imam občutek zaupanja, pripadnosti, nek poseben odnos, ki se ga z besedo težko definira. Krasen, je le približek.
Boštjanu zaupam 100%. Za profesionalnost vadbe, za pomoč pri odpravljanju težav... V tem primeru veselo priznam, da sem ovca. Ker mu slepo sledim oz.sledim njegovim napotkom. Ker vem, da mi vse skupaj lahko samo koristi.
Suma sumarum: Boštjan rules!!

Barbara C., Ljubljana

 
Poglejte vsa mnenja strank

NIK CEGLAR

nik

Za Boštjana sem izvedel preko strica, saj mi ga je priporočal ko sem imel zlomljen četrti vretenec. Takrat sem prvič prišel k Boštjanu, ki je ugotovil, da sem zelo ˝zategnjen˝ v hrbtu in imel sem slabo razvite mišice trupa. Pokazal mi je vaje, ki sem jih delal večkrat na teden in tako sem ˝ojačal˝ hrbtne mišice in mišice trupa.

Vedno sem imel prekomerno telesno težo in vedno ko sem izgubil nekaj kilogramov sem jih prej ali slej dobil nazaj. S prehranjevanjem nikakor nisem mogel najti neke stalnice. Ko sem prišel k Boštjanu mi je predlagal ketogeni način prehranjevanja. Vse mi je razložil zakaj je dobra in čemu vsemu služi. Zato sem se odločil, da jo bom poskusil.
S ketogenim načinom prehranjevanja sem začel maja 2017 star 16 let pri 125kg. Boštjan mi je dajal motivacijo, da nisem obupal. Te diete sem se držal 6 mesecev (seveda sem se kdaj pa kdaj privoščil tudi kako neplanirano dobroto). Pri Boštjanu sem treniral 3-krat tedensko, ostale dni sem treniral tudi doma in v fitnesu. Seveda sem si vzel tudi dneve za počitek. Vsak dan sem bil aktiven tako, da sem izvajal treninge z obremenitvijo ali aerobno vadbo. Od maja 2017 do decembra 2017 sem izgubil 30kg (125kg – 95kg). Pri Boštjanu mi je najbolj všeč to, da ve kaj dela in se trudi z bogatim znanjem in izkušnjami pomagati pri problemih in doseganju ciljev.

Zelo ga priporočam!

Nik Ceglar, Ljubljana

 
Poglejte vsa mnenja strank

ALEKS ŠKAPIN

aleks

Sam se ukvarjam s fitnesom dobrih pet let. V tem času sem delal z mnogimi znanimi trenerji. Večina le teh so bili dobri motivatorji. Niso pa dali poudarka na poškodbe. Pri zdravem človeku je lahko vsakdo dober trener.

Pri meni je problem ker imam poškodovano desno ramo in križ. Ramo sem si poškodoval z motorjem … križ pa z neustrezno tehniko pri DL. Boštjan me je pogledal kot celoto … moje hibe, poškodbe, držo, tehniko ….

Odkar sodelujem z Boštjanom sem močno popravil prsa (prej jih nisem nikakor uspel zadeti), ker sem bil preveč zakrčen v zgornjem delu telesa in je šlo vse na rame in triceps. Prav tako se mi je popravila drža. Križ me boli zelo redko … prej me je bolel po vsakem treningu nog ali DL.
Priporočam zelo!

Aleks Škapin, Sežana

 
Poglejte vsa mnenja strank

Obvestilo

 Vsi registrirani uporabniki boste:

  • videli vse recepte
  • videli vse fit novičke
  • lahko komentirali prispevke
  • lahko postavljali vprašanja in komentarje pri člankih in receptih

vt shop

E-novice

knjiga_dr_jaz

Vzemi življenje v svoje roke!


 

knjiga 100 odstotno fit medium

 

vt_book

Registrirajte se in prejmite
BREZPLAČEN izvod knjige.

Da, dovolim uporabo piškotkov, saj bo s tem prikaz spletne strani zanesljivejši. Več o piškotkih