RizVN Login

MAKSIMALNI INDIVIDUALNI PROGRAM TRENINGA

Že dlje časa trenirate, se trudite in ni rezultatov? …poizkušate različne metode treningov, trenirate vsak dan a napredka ni?.... ali pa ste na samem začetku pa ne veste kako začeti?


Telo kot si ga želite, lahko dobite le, če trenirate pravilno. Izvajati morate trening, ki vam omogoča  doseči vaš cilj.  Trening program mora biti sestavljen in prilagojen za vaše telo, vaše cilje, vaše izkušnje, vaše zmogljivosti.
Rešitev za  vas je  Maximalni  individualni program treninga, saj bo vaš program sestavljen samo za vas, vaše cilje in vaš življenjski stil.

KAKO SESTAVA TAKEGA PROGRAMA ZGLEDA:

Po dogovoru in krajšem posvetu oz. kontaktu preko E-pošte ali kontaktnega obrazca, vam po plačilu programa pošljemo obsežen vprašalnik, kateri zajema vse ključne informacije, ki so zelo pomembne pri sestavi treninga samo za vas (zdravstvena preteklost, poškodbe, kako že trenirate, razpoložljiva oprema za treniranje, razpoložljiv čas za treniranje in še posebej vaši cilji).

Ni nujno vendar je priporočljivo, da se nam pošlje nekaj fotografij, kar mi omogoča videti  ali so kaki problemi z držo telesa, mišična neravnovesja, simetrija, itn.

Ko dobim vse potrebne informacije, bom osebno vse pregledal in sestavil vaš individualni program.

Pravilna tehnika izvedbe vaj je ključnega pomena tako za varnost in učinkovitost  vašega treninga. Ko prejmete program, ga dobro preglejte in če je notri vaja, ki vam ni znana ali ne veste kako se jo izvaja nam to  sporočite in poslali vam bomo  opis vaje, slikice in/ali video posnetke za lažje razumevanje.

KAJ BOSTE OB NAROČILU PROGRAMA DOBILI?

  • Zelo podroben individualno sestavljen program treninga
  • Napotke in nasveti k treningu (kako konstantno napredovati s pravilno uporabe obremenitve, intenzivnosti, volumna in razbremenitve)
  • Podroben opis pravilne izvedbe vaj, ki so vam tuje
  • Priloga za ugotavljanje napredka
  • Ura brezplačnega treninga

Vaš individualni program treninga bo zelo natančno sestavljen . Vseboval  bo tedenski plan treningov z vajami katere bo potrebno opraviti. Poleg tega bo opisano tudi število setov in ponovitev na treningu, dolžina pavze med seti, itn.  Vse nejasnosti pri treningu in izvedbi vaj pa bomo rešili na uri brezplačnega treninga, ki ga prejmete ob zakupu programa.

Tako vam ne bo več potrebno skrbeti ali trenirate prave mišice in uporabljate pravilne kombinacije vaj. To vam bo omogočilo, da boste trenirali z večjo samozavestjo, zagnanostjo, saj boste vedeli, da delate vse pravilno.


Na voljo je možna tudi sestava

Specializiranega programa treninga:

Sestava programa treninga za borce, treningi za specializacijo oz. izboljšanje posameznih mišic,.... Trening je prilagojen željam in potrebam posameznika za izboljšanje in izpopolnitev željenih mišic oz. izboljšanje splošne fizične pripravljenosti in povečanje anaerobno aerobnih zmogljivosti, ki so še kako pomembne  zlasti pri športnikih, ki trenirajo borilne oz. kontaktne športe.

Obvestilo

 Vsi registrirani uporabniki boste:

  • videli vse recepte
  • videli vse fit novičke
  • lahko komentirali prispevke
  • lahko postavljali vprašanja in komentarje pri člankih in receptih

vt shop

E-novice

knjiga_dr_jaz

Vzemi življenje v svoje roke!


 

knjiga 100 odstotno fit medium

 

vt_book

Registrirajte se in prejmite
BREZPLAČEN izvod knjige.

Da, dovolim uporabo piškotkov, saj bo s tem prikaz spletne strani zanesljivejši. Več o piškotkih