RizVN Login

IZKORISTITE ČAS PO TRENINGU


CASZavedajte se, da vaše telo ni zgrajeno (zgolj) v telovadnici. V času treninga, s katerim želite preoblikovati telo in mišice, te dejansko uničujete oziroma poškodujete. Zato je zelo pomembno, kako izkoristite čas neposredno po treningu. Takrat namreč lahko poskrbite, da ves vaš trud, ki ste ga vložili v trening, ne bo šel v nič.

Po treningu postanejo mišice kot suha goba, ki, če jo polijemo z vodo, le-to hitro vpije. Tako mišice po treningu kar čakajo, da vase posrkajo hranilne snovi, s katerimi si bodo zagotovile rast in obnovo. Če mišice po treningu dobijo vse potrebne hranilne snovi, postajajo močnejše, večje in vitalnejše. S pravilno in dovolj intenzivno vadbo pa bodo vaši hormoni in metabolizem še ure po končani vadbi pospešeno delovali v korist vašim ciljem.

Da bodo rezultati treninga kar najboljši, je zelo pomembno, da največ eno uro po treningu zaužijete polnovreden obrok in tako vašemu telesu zagotovite vsa potrebna hranila za rast in obnovo. Hrana, ki jo zaužijete, naj bo seveda prilagojena vašim ciljem. Čeprav so encimi, odgovorni za skladiščenje maščobe, neposredno po treningu manj dovzetni za ta proces, naj to ne bo izgovor za uživanje slabe hrane.

Kaj in koliko pojeste neposredno po treningu, zelo vpliva na želene rezultate. Tako prenajedanje kot stradanje ne prinaša dobrih rezultatov. Zato svojemu telesu največ eno uro po treningu zagotovite primeren obrok v primernih količinah.

Arhiv ostalih fit novičk

Leave your comments

0
  • No comments found

Obvestilo

 Vsi registrirani uporabniki boste:

  • videli vse recepte
  • videli vse fit novičke
  • lahko komentirali prispevke
  • lahko postavljali vprašanja in komentarje pri člankih in receptih

vt shop

E-novice

knjiga_dr_jaz

Vzemi življenje v svoje roke!


 

knjiga 100 odstotno fit medium

 

vt_book

Registrirajte se in prejmite
BREZPLAČEN izvod knjige.

Da, dovolim uporabo piškotkov, saj bo s tem prikaz spletne strani zanesljivejši. Več o piškotkih