RizVN Login

NE IZGUBLJAJTE ČASA Z NEODLOČNOSTJO

CILJ
Želim imeti lepo, zdravo in čvrsto telo. Prav tako se želim dobro počutiti vsak dan in imeti veliko življenjske energije. Verjetno med nami ni takega, ki si česa podobnega ne bi želel. A pri veliki večini vse ostane le pri željah. Zaradi takih ali drugačnih razlogov in izgovorov enostavno ne stopijo v akcijo. Bolj prijetno se počutijo v svoji coni udobja – zunaj nje bi jih namreč čakalo veliko neznanih, morda celo zahtevnih preizkušenj in izzivov.
Omahljivci pogosto izgubljajo veliko svojega dragocenega časa za razmišljanje o nalogi in za to, da so zaskrbljeni. Vedno poskusijo najti nek izgovor in s tem prelagajo nalogo, saj se tako znebijo občutka krivde. A na žalost si na tak način le mečejo pesek v oči in se slepijo.

Načinov, kako se spoprijeti z omahljivostjo, je več, a naj v tokratnem prispevku izpostavim zame enega izmed najbolj učinkovitih načinov, kako začeti zanesljivo stopati po poti svojih želja in ciljev in jih tudi doseči tako. Ta način je upoštevanje prednosti.

Imate preveč maščobnih oblog, slabo gibljive in nestabilne sklepe, sta slabo počutje in malo energije vaša stalna spremljevalca? Se ne počutite dobro v svoji koži?
Pomislite na to, kakšnih dobrobiti bi bili deležni, če bi začeli svoje želje zares uresničevati. Ljudje pogosto prelagamo neko nalogo le zato, ker ne vidimo PREDNOSTI, ki nam jih nudi njena izpolnitev. Ena najboljših metod je presoja naloge v luči vaših ciljev. Če vas naloga približuje vašemu cilju, boste za njeno izvršitev kmalu odkrili tudi motivacijo.
Veliki rezultati se dosegajo počasi, zato se ciljev lotevajte postopoma. Tako kot na vrh stolpnice ne pridemo preko ene, ampak preko 100 stopnic, tako tudi preobrazba telesa in počutja ne pride čez noč, ampak jo dosežemo šele čez čas. Zato ne oklevajte in ne izgubljajte dragocenega časa, ki beži mimo vas, ampak se že danes odločno in z jasnimi cilji pred sabo podajte na pot uresničevanja svojih želja.  

Ne pozabite pa, da smo vam za kakršnekoli nasvete in pomoč v Centru Vitalno telo vedno na voljo.

Arhiv ostalih fit novičk

Leave your comments

0
  • No comments found

Obvestilo

 Vsi registrirani uporabniki boste:

  • videli vse recepte
  • videli vse fit novičke
  • lahko komentirali prispevke
  • lahko postavljali vprašanja in komentarje pri člankih in receptih

vt shop

E-novice

knjiga_dr_jaz

Vzemi življenje v svoje roke!


 

knjiga 100 odstotno fit medium

 

vt_book

Registrirajte se in prejmite
BREZPLAČEN izvod knjige.

Da, dovolim uporabo piškotkov, saj bo s tem prikaz spletne strani zanesljivejši. Več o piškotkih