RizVN Login

RAZMIŠLJATE O SPREMEMBI ŽIVLJENJSKEGA SLOGA/NAČINA ŽIVLJENJA?

ZDRAVJE

Vsak dan si umijete zobe, po končanem delavniku si privoščite osvežujočo kopel, pred spanjem
pogledate svoj najljubši film. Ali morda razmišljate o tem, da bi tudi redna telesna vadba in zdrav način prehranjevanja postala nekaj tako vsakdanjega kot prej našteti rituali? Če se boste odločili, da bosta vadba in zdrava prehrana postali del vašega življenja, boste kaj kmalu na več ravneh občutili prednosti, ki vam jih tak način življenja nudi.

Mnogi menijo, da »diete« v kombinaciji s treningi ne prinašajo rezultatov, saj po tem, ko se vrnejo na stara pota nezdrave prehrane in neaktivnega življenja, vse izgubljene kilograme pridobijo nazaj. S tem se popolnoma strinjam in na žalost je v veliko primerih to res.

Če si želite spremembo, vam svetujem, da k temu pristopite nekoliko drugače: Če želite trajne rezultate, morate spremeniti način življenja. Nikar se ne lotevajte radikalnih diet, s katerimi svoje telo prikrajšate za številna prepotrebna hranila. Naj uravnotežena in zdrava prehrana ter redna vadba postaneta del vašega življenja – ne za teden ali dva, ampak za vse življenje.

Zapomnite si, da so navade vodilo našega življenja.
Slabe navade so največkrat preproste in jih je zato tako enostavno usvojiti, a z njimi je težko živeti. Na drugi strani pa se je za to, da usvojimo dobre navade, treba nekoliko bolj potruditi, a ko enkrat postanejo del nas, je naše življenje zagotovo lažje in lepše.  
Zato razvijajte dobre in zdrave navade – iz svojega življenja boste naredili več in postali zadovoljnejši, uspešnejši, vitalnejši, …

Pri nas vam nudimo BREZPLAČNO analizo treninga in prehrane, kjer skupaj ugotovimo, kje tiči vaš problem. Pomagamo vam razvijati dobre in zdrave navade, ki vam bodo omogočile kvalitetnejše življenje.

Arhiv ostalih fit novičk

 

Leave your comments

0
  • No comments found

Obvestilo

 Vsi registrirani uporabniki boste:

  • videli vse recepte
  • videli vse fit novičke
  • lahko komentirali prispevke
  • lahko postavljali vprašanja in komentarje pri člankih in receptih

vt shop

E-novice

knjiga_dr_jaz

Vzemi življenje v svoje roke!


 

knjiga 100 odstotno fit medium

 

vt_book

Registrirajte se in prejmite
BREZPLAČEN izvod knjige.

Da, dovolim uporabo piškotkov, saj bo s tem prikaz spletne strani zanesljivejši. Več o piškotkih