RizVN Login

NOVI SPONZOR EKIPE VITALNO TELO

V ekipi Vitalno telo smo pridobili novega sponzorja, ki bo skrbel za našo športno in tudi vsakdanjo obutev znamke Vivo Barefoot™.

Zavedamo se, da je obutev, ki jo nosimo vsakodnevno, kot tudi na treningih še kako pomembna za naše zdravje, saj je ravno stik noge s tlemi najbolj pogost.

V ekipi Vitalno telo vedno iščemo najboljše rešitve tako s področja treningov, kot tudi s področja trening opreme in tukaj obutev nikakor ni izjema. Iz tega preprostega a zelo pomembnega razloga je ekipa Vitalno telo stopila v kontakt s trgovino Terra Plana v Stari Ljubljani.

viva_barefoot vivo_bearfoot2 vivo_barefoot1


Na kratko naj omenim, da je hoja na zadnjih dveh nogah eden najbolj pomembnih elementov v evolucijskem razvoju človeka. Hoja v Vivo Barefoot™ čevljih krepi mišice v nogah, izboljša celotno držo telesa ter obnovi naravno zaznavanje živčnih končičev.  
Vivo Barefoot™ je 3 mm tanek podplat, zaščiten s kevlarjem, ki dovoli nogam, da delajo, in nam, da hodimo, kot je bilo zamišljeno na začetku.

Poslanstvo ekipe Vitalno telo je izboljšati kvaliteto življenja vsakega posameznika, ki z nami sodeluje in od sedaj naprej bomo tej kvaliteti še korak bližje.

Arhiv ostalih fit novičk

Leave your comments

0
  • No comments found

Obvestilo

 Vsi registrirani uporabniki boste:

  • videli vse recepte
  • videli vse fit novičke
  • lahko komentirali prispevke
  • lahko postavljali vprašanja in komentarje pri člankih in receptih

vt shop

E-novice

knjiga_dr_jaz

Vzemi življenje v svoje roke!


 

knjiga 100 odstotno fit medium

 

vt_book

Registrirajte se in prejmite
BREZPLAČEN izvod knjige.

Da, dovolim uporabo piškotkov, saj bo s tem prikaz spletne strani zanesljivejši. Več o piškotkih