RizVN Login

HITRA IZGUBA MAŠČOBE 100% FIT


NAŠI PROJEKTI


V začetku letošnjega leta smo organizirali preizkusni 21-DNEVNI PROGRAM VADBE ZA HITRO IZGUBO MAŠČOBE po sistemu 100 % FIT.
Le najhitrejši željni rezultatov, ki so imeli srečo, da so zasedli omejeno število prostih mest za preizkus tega izjemnega programa vadbe, so poleg programa vadbe prejeli še zelo enostaven, a učinkovit načrt prehrane. Ta je bil posebej prilagojen njihovim potrebam in življenjskemu slogu, v njem pa se je občasno našel prostor tudi za male "pregrehe". Našim varovancem se torej ni bilo treba držati nobene radikalne diete in se povsem odreči hrani, ki jo imajo radi.
ZAKAJ SMO SE ODLOČILI ZA TA KORAK?

Ljudje nas pogosto sprašujejo, kako se znebiti odvečne maščobe. Veliko vprašanj gre nekako takole: »Kako naj se znebim maščobe v predelu trebuha/zadnjice/ bokov?«

Dejstvo je, da hitrih rešitev, ko gre za izgubo odvečne maščobe, ni.


Zaradi pogostih vprašanj s področja izgube maščobe smo se v ekipi Vitalno telo odločili, da na področju izgube maščobe postavimo nove temelje.


Se vam zdi učinkovita izguba maščobo brez dolgotrajne aerobne vadbe nekaj nemogočega?

To je mogoče. Maščobnih oblog se lahko znebite z našim preizkušenim treningom, ki temelji na vajah z utežmi in intervalnih treningih.

 
"Ravno pred kratkim sem začel že z nadaljevanjem programa 100%FIT, saj sta me sama izvedba in rezultati začetnega programa več kot navdušila. Navdušilo me je tudi to, da se po tem programu lahko jé veliko zelenjave, belega mesa, jajc, oreščkov, ter da to ni še ena vadba, kjer se odrekaš rečem od a do ž. Tudi sam program je odlično sestavljen,vaje so povečini različne, tako da mi vsak obisk predstavlja nov izziv! Seveda samega programa nebi zmogel brez odličnega trenerja in motivatorja Jana Prestorja, saj mi je ravno on v tistih ključnih trenutkih, ko sem si mislil "ne zmorem več" pomagal, dal tisto prepotrebno voljo, vzpodbudo, da sem naredil ponovitve do konca .Interesantno mi je bilo to,da sem zgolj v mescu dni zgubil par kg, pa tudi sama postava se je že malo preoblikovala. Program svetujem vsem, ki jim je všeč dinamičen trening, veliko razgibavanja, delanja vaj z lastno težo in prostimi utežmi. S tem programom vam nebo nikoli
dolgčas!"

Marko

marko  marko1

marko2 
Z 21-dnevno dieto za izgubo maščob sem začela zgolj slučajno. Po dvomesečnem izostanku in poškodbi rame, sem si prislužila obloge in izgubila kondicijo. In sem se odločila poskusit delat pod vodstvom nekoga, saj sama ne bi zmogla. Ko sem dobila v roke list z obroki, se mi je kar posmejalo, saj dieta še zdaleč ni bila tako rigorozna, kot sem si predstavljala. Okusna, nič težka za pripravo. Pa še dvakrat tedensko si lahko privoščiš jed po svoji volji. Ker imam naporno delo, se je nisem držala povsem, pa sem le izgubila nekaj kg in cm . Treningi so bili naporni, vsaj zame, a z voljo in trudom se je izplačalo, saj sem si pridobila nazaj mišično maso in kondicijo, splahnel je trebuh in počutje je bilo boljše. Pa še zabavala sem se s trenerjem Boštjanom, saj je trening, čeprav treba delat, tudi razvedrilo.

Stanka
trening1  stanka1

trening2  trening


Torej...buahaha...be afraid, be very afraid...Treningi 100% fit so ubijalski, ampak, kjer je volja, tam je pot, da moči niti ne omenjava. Janu morava priznati obilo kreativnosti pri izumljanju vedno novih načinov trošenja odvečne energije.
"Jan, ti si prf**njej!", je slišat tolikokrat, da obstaja velika verjetnost, da to že verjame.:)
Kot rečeno, treningi so zares naporni, a pod Janovim vodstvom in nadzorom dobiš občutek, da zmoreš vse. In zmoreš! Treningi so nama vsekakor dali, kar sva od njih pričakovali.
Za konec pa...Jan, nič bat! Saj si kul! Ampak res! Čisto zares! :)

Dunja & Metka
DUNJA  DUNJA1

DUNJA5  DUNJA8
V preizkusnem 3 tedenskem obdobju treningov je 8 srečnežev izgubilo skupaj kar
60 centimetrov obsegov + 23,6 kg odvečne maščobe


skupaj izgubljeno
PRSNI KOŠ: 21 cm
TREBUH: 26cm
STEGNO: 13cm
KILOGRAMI: 23,6 kgHitri 21 - dnevni treningi: hitri, učinkoviti, zahtevni in vedno pod nadzorom strokovnega sokoljega očesa najboljšega trenerja Boštjana. Ki v vsakega svojega varovanca vloži vso svojo pozitivno energijo, znanje, trud in ga vodi po zahtevni poti, do željenega cilja. Treningi so bili odlični, sicer naporni a vedno z nasmeškom na obrazu, kajti rezultati se defintivno občutijo.

Monika

trening3  trening4

Tritedenski trening, ki sem se ga udeležil, je presegel moja pričakovanja, ki so sprva bila le malenkost izboljšati postavo po novoletni razpuščenosti. V roku prvih treh tednov (in s tem devetimi treningi) sem izgubil 7 kilogramov, 2 kilograma sta sledila še v prihodnjih tednih. Postava se mi je vidno definirala, zaradi česar sem bil z rezultati izredno zadovoljen. Čeprav sem se prvi teden z naporom privajal na drugačno prehrano, sem se jo po 10 dneh navadil in je danes (2 meseca po treningih) še vedno del mojega vsakdana. Sami treningi so mi bili všeč, ker z zahtevnostjo omogočajo, da postaviš na preizkušnjo svojo voljo in s tem iščeš svoje meje. Delo z Janom mi je ostalo v prijetnem spominu, bilo je pozitivno in motivacijsko. Mogoče po potrebi ponovim.

Zoran

zoran

 

Vsako leto ima nov začetek: začetek fitnesa, začetek diete, začetek preobrazbe,...
Veliko teh začetkov sem že dal skozi in moram reči, da težko kakšnega od teh opišem kot uspešnega.
Že v koncu leta se je po fitnesu govorilo o nekem programu, ki je visoko intenziven in obljublja precej dobre rezultate, seveda kot človek začetkov sem si rekel: "Zakaj pa ne...".

Z ekipo Vitalno telo smo se pogovorili o programu, prehrani, treningih in prišel je čas novega začetka.
Oborožen z jedilnikom in motivacijo sem se spopadel z prvim tednom, ki mi je odprl popolnoma nov pogled na treninge z osebnim trenerjem.
Bilo je težko, uh težko, Jan je vztrajal in vztrajal, tako je minil prvi, drugi in tretji teden, a vsak mi je bil lažji, nakar so se pokazali rezultati. Ti so bili odlični, sploh za čas treh, štirih tednov, saj je bil napredek občuten. Nisem mogel verjeti, da je to res, sploh ob jedilniku, ki sem ga imel, namreč občutek sem imel, da pojem več kot kadarkoli prej.
Trenutno mineva že tretji sklop treningov in še nadaljujemo, ker ob teh rezultatih, odlično ekipo in brez lakote ni težko!


Alen

alen  alen1

alen2  alen3

Začelo se je tako, da mi je kolega omenil, da bodo na fitnesu začeli z novim programom, ki bo imel zelo intenzivne in naporne treninge. To me je pritegnilo, da sem se prijavil.
Malo sem bil sicer zaskrbljen, če bom zmogel, ker sem imel prejšnje leto operacijo hrbtenice. Trener Jan me je takoj pomiril, da bo temu prilagodil vaje in da s tega vidika ni nobenih ovir glede treningov. Tako me je potem tudi res ves čas budno nadzoroval in skrbel za mojo varnost, vendar ne na račun tega, da bi zmanjšal intenzivnost, kar mi je bilo najbolj všeč.
Že po prvih dveh tednih sem bil navdušen nad rezultatom in nad samimi treningi, ki so bili zame vedno znova nov izziv.
Za uspeh treningov je bilo potrebno spremeniti tudi prehrano, s katero sem imel na začetku sicer malo težav, zdaj pa so že vsakodnevna rutina.
Moj trening poteka v paru, kar ima več pozitivnih strani - poleg druženja je to še dodatna motivacija za napredek, saj vsak trening pomeni medsebojno tekmo (it¨s always a race :-D).
Zelo moram pohvaliti program, še posebej pa trenerja, ki je strokovno podkovan in zna motivirati. Vsekakor program priporočam vsem, ki želijo v zelo kratkem času doseči dobre rezultate
Zaradi samih dobrih stvari in odličnih rezultatov, sem se po treh sklopih treningov odločil še za četrtega...mislim, da to pove veliko.

Grega
Združili smo svoje moči, znanje ter dolgoletne izkušnje in sestavili program, namenjen posebej tistim, ki si želite UČINKOVITIH in HITRIH REZULTATOV.

 


 
 

Sedaj imate tudi Vi enkratno priložnost, da ta edinstveni program za učinkovito izgubo maščobe tudi sami preizkusite.

 

Ste pripravljeni in trdno odločeni, da boste zopet lahko oblekli svoje najljubše kavbojke, si želite učvrstiti in preoblikovati svoje telo, hkrati pa izgubljati centimetre in kilograme?Kaj še čakate?
Preizkusite naš sistem treniranja - izgubiti ne morete ničesar.


 

 

Če želite hitre in zares dobre rezultate, si morate spremembo najprej želeti, a biti hkrati zanjo pripravljeni tudi kaj narediti. Mi ne znamo delati čudežev, lahko pa vam zagotovimo, da vam lahko pomagamo priti do telesa, ki ste si ga vedno želeli.Želite slišati resnico o treningih za hitro izgubo maščobe?


So treningi težki? DA
Se boste med treningi potili? DA
Boste po treningih občutili tudi zapoznelo bolčino v mišicah (tako imenovani
»musklfiber«? DA (vendar le na začetku)
Vam bodo treningi všeč? DA

Bodo treningi suhoparni in dolgočasni? NIKAKOR

Nikar ne oklevajte in stopite v akcijo ter si čimprej rezervirajte svoj termin treninga.

 

Pokličite zdaj!

* 041-861-420 *


Zdravje, ki si ga želite in telo, o katerem sanjate - vse to lahko dosežete že danes. Če ste pripravljeni na spremembo, nikar ne odlašajte in nas čimprej pokličite (041-861-420),  nam pišite ( Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ) ali se naročite s klikom spodaj.

naroci


garancija 

Leave your comments

0
  • No comments found

Obvestilo

 Vsi registrirani uporabniki boste:

  • videli vse recepte
  • videli vse fit novičke
  • lahko komentirali prispevke
  • lahko postavljali vprašanja in komentarje pri člankih in receptih

vt shop

E-novice

knjiga_dr_jaz

Vzemi življenje v svoje roke!


 

knjiga 100 odstotno fit medium

 

vt_book

Registrirajte se in prejmite
BREZPLAČEN izvod knjige.

Da, dovolim uporabo piškotkov, saj bo s tem prikaz spletne strani zanesljivejši. Več o piškotkih